2013. június 9., vasárnap

Attraction

Bizonyára mindenki ismeri a magyar Attaction csapatot, így, hogy tegnap sikeresen megnyerték a Britain's Got Talent műsorát. Iszonyatosan örülök neki, ugyanis az egyik táncos lány a rokonom. Apának az unokatestvére, azaz mama testvérének a gyereke, és annyira nagyon nagyon büszke vagyok rá, hogy az hihetetlen. De ismerte közületek őket valaki az angol műsor előtt? Gondolom, nem...
Azért az elég szomorú, hogy ilyen mély benyomást hagyott a magyarokban, amikor 2007-ben a magyar Csillagszületik versenyzői között voltak, és még csak be sem juttatta a zsűri a legjobb tizenkettőbe. Most persze mindenki büszke rájuk. Aztán nemrég a német Csillagszületikben próbálkoztak, ott a zsűri egyből bejuttatta őket a legjobb tizenkettőbe, de aztán a németek szívét nem nyerte meg annyira, mint az angolokét.
Tavaly nyáron mikor fent voltam Pesten felvételizni, meg látogattuk Katit Szabival (apa másik unokatesója,nála laktam a négy napos felvételi alatt), és akkor mutatott felvételeket külföldi fellépésekről, és hát szenzációs. Engem komolyan nagyon lenyűgöz ez az egész, és hihetetlennek tartom, és nagyon gratulálok nekik, és csak kitartást. Nagyon bízom abban, hogy ezek után, itthon is egy kicsit felkapottabbak lesznek, mert nem hiszitek el, de tavaly nyáron mesélte, hogy itthoni fellépések nem nagyon vannak, inkább csak az ingyenesek, de amiért kapnak is pénzt az csak külföldön, és szerintem ez szomorú.
(a rokonom pedig hátulról a negyedik: rövid barna hajú leányzó)
Ha valaki lemaradt volna a döntőről, akkor gyorsan pótoljátok be, bár őszintén bevallom ennél sokkal látványosabb előadásaik is voltak már.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése